Πρώτος βαθμός για τον ΑΣΟΝ στο σκάκι..!!!

2014-02-07 16:27
ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ – ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ 5- 5
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα σκακιού του ΑΣΟΝ  Έπαχτος  και την δεύτερη αγωνιστική  του ΠΟΑ” Εθνικής της ΕΣΣΠ και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη.  Η ομάδα της Ναυπάκτου στηρίχτηκε στην 4άδα των ανδρών καθώς πέτυχε 3 νίκες στις μεγάλες σκακιέρες ενώ τις νίκες τους διπλασίασαν και τα κορίτσια των μικρών κατηγοριών. Σημείωσε 5 νίκες (Ραμίρεζ Α., Π. Κατσιγιάννης, Χριστιάς,  Α. Πράπα, Ε. Μπανιά) και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τον Πατραϊκό. Η εμφάνιση της πάντως  άφησε πολλές ελπίδες για να πετύχει το στόχο της,  που είναι η παραμονή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο. Αυτή την Κυριακή στις 11.00 το πρωί η ομάδα του ΑΣΟΝ θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τον ΣΟ Ρίου  έχοντας ως στόχο την πρώτη νίκη  στο πρωτάθλημα.
Ο ΑΣΟΝ – ΕΠΑΧΤΟΣ καλεί όλα τα μέλη στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση με θέμα τον απολογισμό της απερχόμενης χρονιάς  και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων για το 2014. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα 7 Φεβρουαρίου στις 17.00 το απόγευμα στο «ΔΕΛΦΙΝΙ», ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί αύριο  8 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Η Διοίκηση του ΑΣΟΝ – ΕΠΑΧΤΟΣ καλεί επίσης όλους τους αθλητές των τμημάτων του  στην κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της η οποία θα επακολουθήσει της Γενικής συνέλευσης του Σαββάτου .
 

 

                                 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΕ Πατρών
ΕΣ Αιγιαλείας
5 – 5
Άγιος Βασίλειος
ΣΟ Ρίου
3 – 7
ΑΣΟΝ Έπαχτος
Πατραϊκός ΣΣ
5 – 5
 
 
 
  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Β
1
Πατραϊκός ΣΣ
3
2
ΕΣ Αιγιαλείας
3
 
ΝΕ Πατρών
3
4
ΣΟ Ρίου
2
4
ΑΣΟΝ Έπαχτος
1
6
Άγιος Βασίλειος
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 9/2/2014  11.00
Πατραϊκός ΣΣ
-
ΝΕ Πατρών
ΣΟ Ρίου
-
ΑΣΟΝ Έπαχτος
ΕΣ Αιγιαλείας
-
Άγιος Βασίλειος